Met ingang van 1 januari jl. is Bernard Schut aangesteld als directeur van ShareCompany (“BIQH”). Hij volgt daarmee Franz Schrandt op die zo meer focus heeft op zijn rol als DGA van Share Company Group.

Schut is sinds oktober 2012 in dienst bij ShareCompany en begonnen als ‘junior product manager’. Hij heeft sindsdien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en zichzelf bewezen als specialist in financial market data en inspirerend leider. “Ik voel me vereerd om deze kans te krijgen bij ShareCompany. Ik ben ShareCompany en Franz Schrandt dankbaar voor de ruimte die mij altijd geboden is om mezelf continu te ontwikkelen. Het is nu aan mij om het stokje over te nemen en precies hetzelfde te betekenen voor mijn collega’s. Daarnaast kijk ik er naar uit om de volle potentie uit ons merk BIQH te halen en daar heb ik alle geloof in”, aldus Schut.

Schut is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen het bedrijf, met een extra focus op commercie. Met haar nieuwe product ‘BIQH Market Data Hub’ boort ShareCompany een nieuwe markt aan waarin geïnvesteerd zal worden. Het is aan Schut om hier handen en voeten aan te geven. Tevens zal Schut focus aanbrengen in de activiteiten en de interne organisatie daar op inrichten.

_MG_8728-2.jpg
Foto: Bernard Schut