"Slimme en efficiënte organisatie van datastromen"

Bernard Schut, Business Manager

Delta Lloyd Asset Management

Wij onderhouden een langdurige en intensieve samenwerking met Delta Lloyd Asset Management. Het geeft ons veel voldoening om Delta Lloyd Asset Management te helpen om haar data management te organiseren.

BIQH Delta Lloyd Asset Management.jpg
Hoofdkantoor Delta Lloyd

Waarom BIQH bij Delta Lloyd Asset Management?

BIQH is de oplossing voor Delta Lloyd Asset Management om een complex onderdeel van haar data management uit te besteden. Complexiteit zit hem in het samenbrengen van verschillende datastromen tot één. Maar ook in het implementeren van publicatieprotocollen, visualiseren van grote hoeveelheden ruwe data en het integreren van externe data zoals beurskoersen en researchinformatie. Voeg daarbij meertaligheid van de totaaloplossing toe en je kunt spreken van een behoorlijke uitdaging om dit data management goed te organiseren.

Wat is het resultaat?

Wij hebben een totaaloplossing geïmplementeerd voor de beleggingsfondsinformatie van Delta Lloyd Asset Management. De BIQH Fund Solution. De Fund Solution voor Delta Lloyd Asset Management begint bij het verzamelen, controleren en normaliseren van alle fund information vanuit interne bronnen binnen Delta Lloyd Asset Management. Wij hebben verschillende programma’s en processen ontwikkeld om data als net asset values, dividenden en beleggingsbeleid te verwerken. Daarnaast voeren we ook berekeningen uit op de data, denk bijvoorbeeld aan performance. De data worden genormaliseerd en opgeslagen in onze database. Deze database wordt gedeeld met Delta Lloyd Asset Management en de klant kan informatie toevoegen, aanpassen of verwijderen via het bijbehorende content management systeem. Wanneer data compleet, actueel en juist zijn, worden ze vertaald naar webpagina’s die door Delta Lloyd Asset Management zelf worden geplaatst op haar eigen website. Naast het voorzien van deze meertalige en gebruikersvriendelijke webpagina’s, kan deze Market Data Applicatie ook documenten genereren zoals PDF factsheets en juridische documenten zoals het Essentiële Beleggersinformatie document en de prospectus. Tot slot wordt de informatie dusdanig getoond dat het voldoet aan wet –en regelgeving en de specifieke wensen van Delta Lloyd Asset Management.

Meer weten?

Wilt u meer weten over BIQH, neem dan gerust contact op met Bernard Schut via 0653990100 of stuur een e-mail naar bschut@biqh.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in