"Strategisch partnerschap in de breedste zin van het woord"

Bernard Schut, Business Manager

Rabobank

Wij zijn één van de strategische partners van Rabobank. Daar zijn we enorm trots op. Rabobank ziet ons als externe collega’s en wij denken hetzelfde over hen.

rabobank-libor.jpg
Hoofdkantoor Rabobank

Waarom BIQH bij Rabobank?

Vanwege een combinatie aan factoren.

Ten eerste leveren wij zowel onze Market Data Hub als Market Data Applications. Deze producten zijn op elkaar afgestemd en hebben maatwerkelementen die er voor zorgen dat Rabobank kosten onder controle kan houden en efficiënt kan opereren. Daarnaast onderhouden we een hechte relatie met Rabobank. Wij bezoeken Rabobank regelmatig om zowel operationele, tactische en strategische voortgang met elkaar te bespreken. Uiteraard zorgen we er ook op ons kantoor in Amersfoort voor dat Service & Support en Operations snel vragen beantwoordt en problemen oplost. Wij proberen Rabobank zo nu en dan ook uit te dagen. Hoe gaat de beleggingspropositie er de komende jaren uitzien? Samen proberen we antwoorden te geven op de vragen van morgen en nieuwe initiatieven te lanceren.

Wat is het resultaat?

We hebben de afgelopen jaren meerdere diensten opgezet voor en bij Rabobank. Ten eerste leveren wij data services met allerlei market data zoals koersinformatie, reference data en bedrijfsinformatie. De data die wij leveren, worden door Rabobank op automatische wijze aangevraagd of via het gebruikersvriendelijke content management systeem. Wij includeren ook data van Rabobank Financial Markets zodat uiteindelijk één geconsolideerde feed kan worden gebruikt. Daarnaast hebben we diverse Market Data Applications ontwikkeld. De Rabo Trader Monitor is een market data system met daarin koersinformatie, nieuws en veel analyses. Onze applicatie is gekoppeld aan het order routing systeem. Daarnaast zijn er tools geïntegreerd zoals een watch list, schaduwportefeuille en alert mechanisme. Rabo Beursinfo is een website voor alle particuliere beleggers van Rabobank. Binnen deze website krijgt de eindgebruiker een overzicht van alle relevante ontwikkelingen op de financiële markten. Tot slot is Rabo Beleggingsinfo een applicatie die alleen voor intern gebruik bedoeld is. Binnen deze applicatie kunnen Rabobank medewerkers analyses over financiële markten vinden die zij vervolgens gebruiken om de eindklanten zo goed mogelijk te bedienen van informatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over BIQH, neem dan gerust contact op met Bernard Schut via 0653990100 of stuur een e-mail naar bschut@biqh.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in