mdh.png

Volgens onderzoeksbureau IDC was de grootte van de wereldwijde markt van big data $136 miljard in 2016. Echter, volgens IBM waren de kosten van slechte datakwaliteit voor alleen de Verenigde Staten $3,1 biljoen in 2016. Dat is een factor 23 keer hoger!Thomas Redman beschrijft dit in de Harvard Business Review als ‘The Hidden Data Factory’. Bedenkt u zichzelf maar eens hoeveel mensen en processen er betrokken zijn bij data en met name foutieve data. Hoeveel mensen en afdelingen zijn wel niet uren bezig om een kleine fout in data te corrigeren? Het is niet zo gek dat dit cijfer van $3,1 biljoen zo duizelingwekkend hoog is.

Download ebook
fs.png

De Fund Solution is onze uitbreiding op de Market Data Hub. De BIQH Fund Solution kan ook worden omschreven als een toepassing voor enterprise data management (ook wel “EDM” genoemd). Het is immers zo dat we met de Fund Solution een "golden copy" creëren voor zowel externe als uw eigen (proprietary) data. Doordat BIQH “data agnostic” is – oftewel: onafhankelijk – kunnen wij op objectieve wijze aangeven of uw beleggingsfondsinformatie compleet, actueel en juist is. Door fondsendata te vergelijken tussen diverse partijen, komen we tot een oordeel over de validiteit ervan.

Download ebook
mda.png

Iedereen kan beleggen. Als de juiste hulpmiddelen worden aangeboden, door de juiste visualisaties begrijpelijk gebracht, kan zelfs de onervaren belegger succesvol zijn. Maar ook professionele beleggers zijn geholpen met de juiste tools en content. Wij hebben geconstateerd dat er voor financiële instellingen nog veel resultaat bereikt kan worden om beleggers beter te helpen bij hun beleggingen. Investeringen worden uitgesteld, omdat deze geen prioriteit krijgen. Keerzijde van deze uitgestelde investeringen is dat de kans steeds groter wordt dat (potentiële) klanten óf niet beleggen óf gaan beleggen bij de concurrent. Voor financiële instellingen wordt het risico op nieuwe toetreders (gamechangers) groter naarmate investeringen in de propositie uitblijven.

Download ebook