mdh.jpg

Financial market data is een kritiek element van de business van iedere financiële instelling. Het onderwerp market data wordt steeds complexer en kostbaarder door de sterk stijgende volumes. Deze ontwikkelingen creëren grote uitdagingen.

Download factsheet
fs.jpg

De BIQH Fund Solution is ontworpen om beleggingsfondsinformatie te verzamelen, verrijken en distribueren. Of u nu werkt bij een asset manager of distributeur (bank of broker), wij kunnen u helpen om complexe datastromen te beheren en informatiestromen te optimaliseren voor uw klanten. Beleggingsfondsinformatie is complex. De grote hoeveelheid van (gerelateerde) datavelden, verschillende interpretaties en invullingen van regelgeving en de verschillende data providers zijn hier slechts enkele voorbeelden van. BIQH biedt u een platform om uw uitdagingen gezamenlijk aan te gaan.

Download factsheet
mda.jpg

De BIQH Market Data Applications zijn de verpakking om de data heen. Deze verpakking is volledig aan te passen aan uw wensen. De applicaties bedenken we samen, wij ontwikkelen en hosten het voor u. Maximaal ontzorgend dus.

Download factsheet